Home | Organisatie | Vrijwilliger worden
Twitter Youtube Facebook
Werkgebied
Canon van OverijsselCanonkijker in beeld Tradities in Overijssel
Stichting IJsselacademie
Bezoek- en postadres:
Eikenstraat 20
8021 WX Zwolle
t 038 426 63 00
e info@ijsselacademie.nl
Vrijwilliger worden

HCO-3 febr 2015 Albert Bartelds
Wij bieden onze vrijwilligers de samenwerking met toegewijde medewerkers, in een klein team op een mooie locatie in het bijzondere gebouw van het Historisch Cenrum Overijssel in Zwolle.
In beginsel worden uw reiskosten per openbaar vervoer vergoed en benzinekosten met 19 cent per kilometer (buiten woon-werkverkeer geldt hiervoor een vergoeding van 29 cent).
U kunt boeken uit ons fonds aanschaffen met 20% korting en krijgt een uitnodiging voor alle evenementen die de IJsselacademie organiseert.

We sluiten met u een schriftelijke overeenkomst waarbij werkzaamheden en werktijden genoemd worden: het vrijwilligerscontract. Daarnaast bieden wij een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering.

De IJsselacademie is op zoek naar een man of een vrouw

  • die voor ons stukken (teksten en beeldmateriaal) kan scannen en/of bestellingen van boeken voor verzending wil klaarmaken. In één dagdeel of twee dagdelen per week.
    Wilt u ons team komen versterken? Mail naar Jos Mooijweer (directeur)  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

  • die mee wil helpen aan het project Woordenboek van Overijssel: het in de database ingevoerde taalmateriaal geschikt maken voor de zoekfunctie. Vereist: taalkundige scholing (bijvoorbeeld (oud-) taalleraar) en enig inzicht in de taalvariatie binnen Overijssel. Wilt u ons daarbij helpen? Philomène Bloemhoff (projectleider streektaal) is uw aanspreekpersoon Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

  • die content kan plaatsen op verschillende websites die de IJsselacademie beheert, o.a. www.streektaalindezorg.nl en www.detaalvanoverijssel.nl. Hebt u interesse? Mailt u dan naar Albert Bartelds, streektaalconsulent,  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .
 

Winkelmandje

Tekst van de Maond
Bekijk hier alle teksten.
Nieuws
Streektaal in de zorgWoordenboek van de Overijsselse taalDigitale dossier Cursussen ambachtelijk hip

Disclaimer | Colofon | © 2011 Stichting IJsselacademie. Alle rechten voorbehouden.