Home | Uitgeverij | Overzicht leverbare publicaties
Werkgebied
Canon van OverijsselCanonkijker in beeld Tradities in Overijssel
Stichting IJsselacademie
Bezoek- en postadres:
Eikenstraat 20
8021 WX Zwolle
t 038 331 52 35
e info@ijsselacademie.nl

Overzicht leverbare publicaties

Sorteer op:
1978-2 Bijdragen uit het land van IJssel en Vecht
(1978, Diverse auteurs, ISBN 90-70072-49-1) 
1981-14 Regels veur et weer
(1987, Klèùsien uut Zalk, ISBN -) 
1981-4 Bijdragen uit het land van IJssel en Vecht
(1981, Diverse auteurs,ISBN 90-70072-73-4) 
1983-11 Houtsingels in Staphorst, nu en in de toekomst?
(1983, J. v.d. Berg, e.a., ISBN -) 
1983-16 Bibliografie Kampen en omgeving
(1983, F. Bijlsma (samenst.), ISBN 90-6697-003-0) 
1984-21 Lijst van leemten in de kennis van de geschiedenis van Overijssel
(1984, Diverse auteurs, ISBN 90-6697-008-1) 
1984-24 De spokende kleedwagen. Verhalen van Klèùsien uut Zalk
(1984, Klèùsien uut Zalk, ISBN 90-6697-011-1) 
1984-25 "Van scheurmakers, onruststokers en geheime opruijers...De Afscheiding in Overijssel
(1984, F. Pereboom (red.), ISBN 90-6697-012-x) 
1985-27 Wanneer bin ie riepe . . .
(1985, diverse auteurs, ISBN 90-6697-014-6) 
1985-28 Het landschap rond Genemuiden
(1985, Willem Jan Drok, ISBN 90-6697-015-4) 
1985-30 Fragmenten. Joods leven in Zwolle en omgeving
(1985, J. van Gelderen (red.), ISBN 90-6697-017-0) 
1985-31 Dienen an de diek. Werkervaringen van knechten, meiden en boeren
(1985, Bertus van den Bremen, ISBN 90-6697-018-9) 
1986-32 Een orgel jubileert, memoriaal van een meesterwerk
(1985, Henk Beens, ISBN 90-6697-019-7) 
1986-35 Vogels in de IJsseldelta
(1986, Gerrit J. Gerritsen en Jan Lok, ISBN 90-6697-022-7) 
1986-37 Doake. Veraeln en gedechtn in et Gaellemunegers
(1986, Henk Beens, Geke Mateboer, Jelle Kaspersma, ISBN 90-6697-024-3) 
1986-38 Achter de tonge. Gedechtn
(1986, Jelle Kaspersma, ISBN 90-6697-025-1) 
1986-40 Jan in de zak en andere gerechten uit de regio
(1986, Werkverband Dialecten IJsselacademie, ISBN 90-6697-026-x) 
1986-41 Herinneringen aan de Kiefkamp. Het boerenleven op de Oost-Veluwe
(1986, Tiemen Stegeman, ISBN 90-6697-028-6) 
1987-44 Namen in de Noordoostpolder
(1987, Harrie Scholtmeijer, ISBN 90-6697-036-7) 



Toon #  
Resultaten 1 - 20 van 149


Winkelmandje

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

Tekst van de Maond
Bekijk hier alle teksten.
Nieuws
Streektaal in de zorgWoordenboek van de Overijsselse taalDigitale dossier

Disclaimer | Colofon | © 2011 Stichting IJsselacademie. Alle rechten voorbehouden.