Home | Uitgeverij | Overzicht leverbare publicaties
Werkgebied
Canon van OverijsselCanonkijker in beeld Tradities in Overijssel
Stichting IJsselacademie
Bezoek- en postadres:
Eikenstraat 20
8021 WX Zwolle
t 038 331 52 35
e info@ijsselacademie.nl

FacebookYoutubeTwitter

Overzicht leverbare publicaties

Sorteer op:
1978-2 Bijdragen uit het land van IJssel en Vecht
(1978, Diverse auteurs, ISBN 90-70072-49-1) 
1981-14 Regels veur et weer
(1987, Klèùsien uut Zalk, ISBN -) 
1981-4 Bijdragen uit het land van IJssel en Vecht
(1981, Diverse auteurs,ISBN 90-70072-73-4) 
1983-11 Houtsingels in Staphorst, nu en in de toekomst?
(1983, J. v.d. Berg, e.a., ISBN -) 
1983-16 Bibliografie Kampen en omgeving
(1983, F. Bijlsma (samenst.), ISBN 90-6697-003-0) 
1984-21 Lijst van leemten in de kennis van de geschiedenis van Overijssel
(1984, Diverse auteurs, ISBN 90-6697-008-1) 
1984-24 De spokende kleedwagen. Verhalen van Klèùsien uut Zalk
(1984, Klèùsien uut Zalk, ISBN 90-6697-011-1) 
1984-25 "Van scheurmakers, onruststokers en geheime opruijers...De Afscheiding in Overijssel
(1984, F. Pereboom (red.), ISBN 90-6697-012-x) 
1985-27 Wanneer bin ie riepe . . .
(1985, diverse auteurs, ISBN 90-6697-014-6) 
1985-28 Het landschap rond Genemuiden
(1985, Willem Jan Drok, ISBN 90-6697-015-4) 
1985-30 Fragmenten. Joods leven in Zwolle en omgeving
(1985, J. van Gelderen (red.), ISBN 90-6697-017-0) 
1985-31 Dienen an de diek. Werkervaringen van knechten, meiden en boeren
(1985, Bertus van den Bremen, ISBN 90-6697-018-9) 
1986-32 Een orgel jubileert, memoriaal van een meesterwerk
(1985, Henk Beens, ISBN 90-6697-019-7) 
1986-35 Vogels in de IJsseldelta
(1986, Gerrit J. Gerritsen en Jan Lok, ISBN 90-6697-022-7) 
1986-37 Doake. Veraeln en gedechtn in et Gaellemunegers
(1986, Henk Beens, Geke Mateboer, Jelle Kaspersma, ISBN 90-6697-024-3) 
1986-38 Achter de tonge. Gedechtn
(1986, Jelle Kaspersma, ISBN 90-6697-025-1) 
1986-40 Jan in de zak en andere gerechten uit de regio
(1986, Werkverband Dialecten IJsselacademie, ISBN 90-6697-026-x) 
1986-41 Herinneringen aan de Kiefkamp. Het boerenleven op de Oost-Veluwe
(1986, Tiemen Stegeman, ISBN 90-6697-028-6) 
1987-44 Namen in de Noordoostpolder
(1987, Harrie Scholtmeijer, ISBN 90-6697-036-7) 



Toon #  
Resultaten 1 - 20 van 148


Winkelmandje

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

Tekst van de Maond
Bekijk hier alle teksten.
Nieuws
Streektaal in de zorgWoordenboek van de Overijsselse taalDigitale dossier Cursussen ambachtelijk hip

Disclaimer | Colofon | © 2011 Stichting IJsselacademie. Alle rechten voorbehouden.